Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


12 érdekesség a szerelemről, szexről

2009.12.15

Tudtad, hogy az életedből legalább két teljes hetet csókolózással töltesz?

És azt, hogy a legtöbben nem egyből szeretnek bele partnerükbe?

Furcsa és meglepő tények a szexről és a szerelemről.

 

1. A csókolózás segít „kiszagolni” a megfelelő társat. Amikor az arcunk közel van a partnerhez, a feromonjaink biológiai információkat cserélnek arról, hogy megfelelő utódokat fogunk-e nemzeni. A nők tudat alatt előnyben részesítik azoknak a férfiaknak az illatát, akiknek immunrendszere az övéktől eltérő fehérjéket tartalmaz. Nem túl romantikus, de biztonságos mechanizmus.

 

2. Ahogy nincs két egyforma ujjlenyomat, vagy hópihe, ugyanez igaz az ajkakra is. Még azonosításra is használják időnként a poháron hagyott rúzsnyomot.

 

3. Vannak olyan nők és férfiak, akik képesek az orgazmusra anélkül, hogy bárki megérintené őket. Néhány szerencsés nő pedig pusztán a mellbimbó izgatásával képes eljutni a csúcsra.

 

4. Azok a férfiak, akik reggelente megcsókolják a feleségüket, átlagosan öt évig élnek tovább, mint azok, akik nem.

 

5. Jelenleg körülbelül 4000 ember szeretkezik a világban. Neked biztos a monitor előtt kell ülnöd?

 

6. Egy könnyű puszi az arcra mindössze négy arcizmot használ. Egy szenvedélyes csók mind a harmincnégyet. Arc-aerobic!

 

7. Az emberek kétharmada szeret bele olyasvalakibe, akit már egy ideje ismer, és mindössze egyharmaduk állítja, hogy egy új ismeretségből is lehet azonnal valódi szerelem.

 

8. A világ leghosszabb csókjának rekordját az olasz Andrea Sarti és Anna Chen tartja, akik 2004-ben, Valentin napon 31 órán, 18 percen és 33 másodpercen keresztül csókolóztak egyfolytában. A teljesítményért járó 15.000 dolláros pénzdíjat az esküvőjükre költötték.

 

9. A férfiak fele állítja, hogy hajlandóak lennének a szexre úgy is, ha nem csókolhatnák meg a partnerüket. A nőknek mindössze 14 százaléka lenne erre hajlandó.

 

10. Ötből csak egy férfi kéri meg választottja kezét térden állva. Hat százalékuk viszont képes telefonon megejteni a lánykérést… gyanítjuk, hogy ugyanez a hat százalék egy gyors „kösz, nem” válasszal kénytelen beérni.

 

11. A stressz a szex ellensége. Ahhoz, hogy egy nő képes legyen eljutni a csúcsra, az agy félelem és aggodalom központja teljesen ki kell, hogy kapcsoljon.

 

12. Ötből egy hosszú kapcsolat kezdődött úgy, hogy mindkét félnek volt a találkozás pillanatában partnere.

 

Forrás: nana.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

vjtm

(ttt, 2014.04.11 11:14)

ezek nagyon tetszetek nekem .. az öszes érzelmet le irja